Nystartet virksomhed? Sådan finder du dit erhvervslejemål

Har du netop startet din egen virksomhed? Og har du derfor indledt jagten på at finde dit første erhvervslejemål, der skal danne rammerne for dit iværksættereventyr? Hvis svaret er ja, så har du nok også overvejet, hvordan du i så fald finder dine kommende kontorlokaler og hvor du skal indlede din søgning.

Der er mange muligheder at vælge mellem og flere kanaler, som man kan anvende til at finde sit næste erhvervslejemål. Derfor kan det også være en god idé at stoppe op og væbne sig med tålmodighed, så man ikke bare vælger det første tilbud, man falder over. I denne artikel gennemgås nogle af de forskellige kanaler, du kan benytte dig af i din søgen.

Lejeportaler

Der findes nærmest ikke dét, som man ikke kan finde på nettet. Erhvervslejemål er ingen undtagelse. Derfor finder du også portaler, som formidler erhvervslejemål på det danske marked og på den måde gør det lettere for virksomheder at finde deres næste kontorlokaler.

Gennem en online lejeportal kan du nemt sortere blandt forskellige lejemål og segmentere søgningen efter lige netop dine behov og præferencer. Det er altså lettere end nogensinde at skabe sig det helt store overblik over sine muligheder blandt alt fra kontorhoteller, kontorfællesskaber til andre former for kontorlokaler.

Inkubatorer

En anden mulighed, man kan benytte sig af, er inkubatorer. Her finder man ofte muligheden for at blive en del af et kontorfællesskab, hvor andre virksomheder ligeledes har kontorplads. Foruden en kontorplads får man i en inkubator en værdifuld mulighed for udbygge sit netværk samt vidensdele og sparre med en masse andre iværksættere.

Ofte kan man også finde andre kommunale tilbud til nystartede virksomheder. For eksempel tilbydes der i Odense Kommune en iværksætterservice med forskellige tilbud til iværksættere.

Sociale netværk

Sidste mulighed i denne artikel omhandler brugen af sit eget sociale netværk. Det er blandt andet blevet lettere end nogensinde før at nå ud til mange mennesker via de sociale medier. Derfor kan man med stor fordel spørge sit netværk om hjælp på blandt andet LinkedIn, Twitter eller Facebook.

Hvad enten man gør brug af lejeportaler, inkubatorer eller sit sociale netværk til at finde sit erhvervslejemål, så skal der efterfølgende indgås en lejeaftale. Når det handler om erhvervslejemål, er det erhvervslejeloven, der er gældende. Her skal man være opmærksom på, at der gælder andre regler og vilkår sammenlignet med lejeloven. Derfor er det altid en god idé at sætte sig ekstra godt ind i lovgivningen på området.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *